(NEO) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε δωρεάν μαθήματα του προγράμματος Oracle Academy

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε δωρεάν μαθήματα του προγράμματος Oracle Academy

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (μέσω του ερευνητικού εργαστηρίου DiSyD), ως μέλος του διεθνούς εκπαιδευτικού προγράμματος Oracle Academy (academy.oracle.com), καλεί τους  ενδιαφερόμενους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και υποψήφιους διδάκτορες του τμήματος ΗΜΜΥ, καθώς και των λοιπών Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εγγραφή στο μάθημα Database Design and Programming with SQL (Σχεδιασμός και Προγραμματισμός Βάσεων Δεδομένων με SQL).

Το συγκεκριμένο μάθημα θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της αυτοδιδασκαλίας (self-paced) και το εκπαιδευτικό υλικό του (Αγγλική γλώσσα επίπεδο Β2) θα είναι διαθέσιμο μέσω των ηλεκτρονικών τάξεων (καναλιών εκπαίδευσης) του Oracle Academy. Η δομή και το περιεχόμενο (course map) του προσφερόμενου μαθήματος είναι διαθέσιμα στη δ/νση:

Database Design and Programming with SQL – Course Description

Η συμμετοχή στο μάθημα είναι δωρεάν και οι δικαιούχοι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει από Παρασκευή 24/06/2022 και ώρα 12:00 (και μέχρι συμπλήρωσης του ορίου)   να συμπληρώσουν την online Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, που είναι διαθέσιμη στη δ/νση: ( το όριο των ατόμων συμπληρώθηκε ). O αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (25) και η ηλεκτρονική τάξη θα πληρωθεί με σειρά προτεραιότητας. Οι φοιτητές που θα επιλεχθούν θα λάβουν, αμέσως μετά την ανωτέρω προθεσμία, οδηγίες για την πρόσβασή τους στο εκπαιδευτικό κανάλι του μαθήματος.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος :

 (α) Χορηγείται στους καταρτιζόμενους βεβαίωση επιτυχούς ολοκλήρωσης

(β) Οι επιτυχόντες θα μπορούν, προαιρετικά, να συμμετέχουν στις εξετάσεις για την αντίστοιχη πιστοποίηση Oracle Database SQL Certified Associate της Oracle (με έκπτωση 25% στα εξέταστρα), οι οποίες διενεργούνται σε ανεξάρτητο εξεταστικό κέντρο εκτός του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση / πληροφορία σχετικά με το πρσσφερόμενο μάθημα, μπορείτε να επικοινωνείτε με το e-mail: disyd@go.uop.gr

Πατήστε στο παρακάτω Logo για να συμπληρώσετε την φόρμα.

Oracle Academy | Π.Μ.Σ. «Επιστήμη Υπολογιστών»